Η Κατιάνα Μπαλανίκα ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του Πάνου Νάτση: «Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του Πάνου Νάτση: «Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω»

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Ενώ η Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία ο ηθοποιός συνεργάζονταν στην θεατρική παράσταση, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά. Ήταν στην ηλικία του ανιψιού μου. Ήταν πάνω στην άνοδό του. Κάναμε πλάκες. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δε ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα με σπασμένη φωνή.

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε τα τελευταία 3η χρόνια στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ήβη.