Η Kate Hudson αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χείλη της Liv Tyler

Η Kate Hudson αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χείλη της Liv Tyler

Η Kate Hudson με αφορμή την πρεμιέρα της ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery», όπου υποδύεται ένα πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία της μόδας, μαζί με την Janelle Monae, έκαναν το τεστ αλήθειας για χάρη του Vanity Fair.

Η Janelle Monae έδειξε στην Kate Hudson μερικές φωτογραφίες από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της και κλήθηκε να σχολιάσει ποιος της χάρισε το ωραιότερο φιλί στη μεγάλη οθόνη.

Δείχνοντας τα πρόσωπα του Matthew McConaughey με τον οποίο έπαιξαν στο «How to Lose a Guy in 10 Days» και του Billy Crudup, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο «Almost Famous», κλήθηκε να αποκαλύψει ποιος της χάρισε το ωραιότερο φιλί.

Όσον αφορά στον McConaughey , η Janelle Monae δείχνοντας τη φωτογραφία του ηθοποιού, της είπε: «Είναι καλύτερο να φιλάς αυτόν τον άντρα ή να φιλιέσαι;», με τη Kate Hudson να απαντά γελώντας «Τα πήγα καλά, παιδιά. Νιώθω ότι τα πήγα καλά».

Ενώ μιλώντας για τον Crudup: «Νομίζω ότι ο Μπίλι είναι πιο ευγενικός στο φιλί. Δεν θα έλεγα ότι φιλάει καλύτερα. Απλά είναι πιο ευγενικός. Είναι μια πιο σοφιστικέ εκδοχή ενός φιλιού» είπε η Hudson συμπληρώνοντας: «Είναι σαν το θέατρο ο Κράνταπ, είναι σαν τον Στανισλάφσκι, ενώ η ταινία Longhorns αντικατοπτρίζει τον ΜακΚόναχι».

Στη συνέχεια η Janelle Monae, της έδειξε μια φωτογραφία του Dane Cook, με τον οποίο μοιράστηκε ένα φιλί στην ταινία «My Best Friend’s Girl» του 2008 και τη ρώτησε αν συγκρίνεται με τους άλλους συμπρωταγωνιστές της: «Όχι. Είναι άκυρο»

Να πούμε ότι από την πλευρά του, ο Dane Cook είχε προηγουμένως αποκαλέσει το 2014 το φιλί που μοιράστηκε με την Kate Hudson, ως χειρότερό του στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε στο «Us Weekly», μετανιωμένος για τις δηλώσεις του.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η ηθοποιός έκανε λόγο για το φιλί της με την αγαπημένη της φίλη, Liv Tyler στο «Dr T and the Women», που όπως αποκάλυψε, τους ξεπερνά όλους.

Συγκεκριμένα η Kate Hudson είπε ότι η Liv Tyler την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά και «Poopy Schpoops»: «έχει τα πιο απαλά χείλη απ’ όλα και δεν μπορεί να τα ξεπεράσει».