Η Kamila Valieva χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» στον πάγο

Η Kamila Valieva χόρεψε τον viral χορό της «Wednesday» στον πάγο

Η σειρά «Wednesday» του Tim Burton που έκανε πρεμιέρα 23 Νοεμβρίου στο Netflix, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας.

Μάλιστα, το spinoff των ταινιών «The Addams Family» συγκέντρωσε μόλις την πρώτη εβδομάδα 341.2 εκατομμύρια ώρες προβολής στη streaming πλατφόρμα και πλέον κατέχει το ρεκόρ της αγγλόφωνης σειράς με τις περισσότερες ώρες προβολής μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

Ωστόσο, ο χορός της Jenna Ortega στη σειρά έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral και με τους περισσότερους να αντιγράφουν τις κινήσεις της στο TikTok και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα ακόμα trend.

Συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν στον ετήσιο χορό του σχολείου και η «Wednesday» αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Ενώ ένα από τα άτομα που επιχείρησαν να κάνουν το νέο χορευτικό trend και να συμμετέχουν στο «Bloody Mary Challenge», ήταν η Kamila Valieva.

Η 16χρονη στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Ρωσικό Πρωτάθλημα Figure Staking 2023, χόρεψε στα βήματα της Wednesday πάνω στον πάγο.

Μάλιστα, η επιλογή του συγκεκριμένου χορευτικού τη δικαίωσε τελικά, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Η Kamila Valieva εμφανίστηκε ντυμένη με παρόμοιο γκόθικ ντύσιμο, όπως και η ηθοποιός της σειράς, θέλοντας να κάνει το σόου ακόμα πιο ρεαλιστικό.