Η Jennifer Aniston έκλαιγε με λυγμούς όταν έμαθε ότι η Angelina Jolie ήταν έγκυος στο παιδί του Brand Pitt

Η Jennifer Aniston έκλαιγε με λυγμούς όταν έμαθε ότι η Angelina Jolie ήταν έγκυος στο παιδί του Brand Pitt

Όπως έγινε γνωστό, στις άσχημες στιγμές που πέρασε η Jennifer Aniston όταν χώρισε με τον Brad Pitt αναφέρονται δημοσιεύματα που γυρίζουν τον χρόνο πίσω.

Συγκεκραμένα όπως γράφει η Mirror, η ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2005, παραχώρησε συνέντευξη στο Vanity Fair και κατά τη διάρκεια της, ο δημοσιογράφος της ανέφερε ότι η Angelina Jolie ήταν έγκυος από τον Brand Pitt.

Ωστόσο, αυτό στάθηκε αφορμή, η Jen να ξεσπάσει σε κλάματα για αρκετή ώρα, κι αυτό γιατί παρόλο που ο Brand Pitt της είχε ζητήσει να χωρίσουν, εκείνη δεν πίστευε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Ενώ όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Pitt και του υιοθετημένου γιου της Jolie, Maddox, είδε την αλήθεια κατάματα και πείστηκε ότι οι φήμες ήταν τελικά αληθινές.

«Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας. Απλά δεν ξέρω τι συνέβη. Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω, πολλά που δεν ξέρω και μάλλον δεν θα μάθω ποτέ, πραγματικά.

Πρέπει να σκεφτώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος για όλο αυτό που συνέβη στη ζωή μου» τόνισε η Jennifer Aniston μιλώντας για την απογοήτευση και τον μεγάλο πόνο που ένοιωσε όταν χώρισαν με τον Brand Pitt.