Η Jennifer Aniston έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό: «Σκεφτείτε εκείνους που δεν έχουν ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν και να…»

Η Jennifer Aniston έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό: «Σκεφτείτε εκείνους που δεν έχουν ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν και να...»

Τον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνονται οι εμβολιασμοί σε όλο τον πλανήτη, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να προστατευτούν από τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην καθημερινότητα.

Ενώ πολλοί είναι και οι stars του Hollywood που κάνουν το εμβόλιο και παροτρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί με στόχο να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να εμβολιαστούν ήταν και η Jennifer Aniston, καθώς επιθυμεί να προστατέψει τόσο την ίδια όσο και τους γύρω της.

Η ηθοποιός που αυτό τον καιρό διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, έχει κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση ενώ ό,τι ανεβάσει στο Instagram γίνεται viral, καθώς έχει δώσει το στίγμα της ότι δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, εκτός και αν έχει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά, η 52χρονη Jen μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία της και αποκάλυψε πως έκανε κι εκείνη το εμβόλιο κατά του Covid-19, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένη και νιώθει υπέροχα, ενώ τονίζει όχι μόνο τη σημαντικότητα του εμβολιασμού, αλλά και την τύχη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε εμβόλια, καθώς είναι γνωστό πως αυτό δεν είναι για όλους αυτονόητο.

«Πλήρως εμβολιασμένη και νιώθω τόσοοοοο καλά. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί και προνομιούχοι, που έχουμε πρόσβαση στον εμβολιασμό για τον Covid-19 στις Η.Π.Α. αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς, αυτό δε συμβαίνει παντού … και όπως γνωρίζουμε, η υγεία ενός από εμάς επηρεάζει όλους μας. Σκεφτείτε εκείνους που δεν έχουν ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν και να αγκαλιάσουν τους φίλους και την οικογένειά τους.

Δείτε περισσότερα στο βιογραφικό μου για τρόπους βοήθειας, όσων το χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», έγραψε η Jennifer Aniston στην λεζάντα της ανάρτησής της.