Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως η επόμενη σχέση της θα ήθελε να είναι με κάποιον “εκτός Hollywood”

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως η επόμενη σχέση της θα ήθελε να είναι με κάποιον "εκτός Hollywood"

Η Jennifer Aniston μέχρι στιγμής έχει κάνει ένα γάμο κι ένα διαζύγιο με τον Brad Pitt αλλά και μια πολυσυζητημένη σχέση και ένα ακόμα διαζύγιο με τον Justin Theroux.

Μάλιστα, η ηθοποιός που έχει κάνει σχέσεις κυρίως με ηθοποιούς, αποκάλυψε ότι ελπίζει η επόμενη σχέση της να είναι με κάποιον εκτός Hollywood.

Συγκεκριμένα με αφορμή την προβολή της 2ης σεζόν της σειράς The Morning Show, η Jen μίλησε στο People –The TV Show για τις σχέσεις ανάμεσα στους celebrities και απάντησε στο αν πιστεύει ότι μπορούν να λειτουργήσουν οι σχέσεις ανάμεσα σε διάσημους και μη διάσημους.

“Φυσικά” απάντησε η 52χρονη ηθοποιός εξηγώντας “απόλυτα, εννοώ έχει συμβεί. Αυτό εύχομαι κι εγώ να μην είναι απαραίτητα από τον χώρο. Αυτό θα ήταν ωραίο”.

Η Jennifer Aniston ήδη είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον David Schwimmer, λέγοντας ότι θα ήταν “παράξενο”. Όπως είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει έδειχνα “πόση ελπίδα έχουν οι άνθρωποι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους”.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει όταν ο Swhimmer είχε παραδεχτεί στο reunion της σειράς Friends ότι όταν είχε γνωρίσει την ηθοποιό υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ τους αλλά “ήταν σαν δύο πλοία να περνούν γιατί ο ένας ήταν ήδη σε σχέση και ποτέ δεν περάσαμε τα όρια. Το σεβαστήκαμε”.

Ενώ η Aniston είχε παραδεχτεί ότι είχε πει στον συμπρωταγωνιστή της ότι “θα είναι κρίμα αν την πρώτη φορά που εγώ κι εσύ να φιληθούμε πραγματικά θα προβληθεί στην τηλεόραση”.