Η Jenna Ortega αποκάλυψε ποια είναι τα στοιχεία που μετανιώνει στη viral χορογραφία της Wednesday

Η Jenna Ortega αποκάλυψε ποια είναι τα στοιχεία που μετανιώνει στη viral χορογραφία της Wednesday

Συνέντευξη στο ET, παραχώρησε η Jenna Ortega και μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά «Wednesday» που συνεχίζει να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του Netflix.

Μάλιστα, η 20χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς, αποκάλυψε πώς νιώθει για τη σκηνή με τη viral χορογραφία της Wednesday στο 4ο επεισόδιο με το κομμάτι «Goo Goo Muck» των Cramps, αναφέροντας πως υπάρχουν κάποια στοιχεία στις κινήσεις της, τα οποία μετανιώνει.

Ωστόσο, η Jenna Ortega τόνισε πως η σκηνή αυτή την κρατάει άγρυπνη τα βράδια, καθώς αναλογίζεται το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά.

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιες από τις κινήσεις τις είχα σχεδιάσει, κάποιες άλλες τις αυτοσχεδίασα. Αυτή είναι μια από τις σκηνές που με κρατάνε άγρυπνη τα βράδια με το να την σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να είχα κάνει και θα έπρεπε. Οπότε το γεγονός ότι ο οποιασδήποτε εκτίμησε έστω και λίγο ή δοκίμασε τον χορό είναι κάτι το αδιανόητο για μένα», είπε η Ortega.

Παρά το γεγονός ότι μετανιώνει για κάποια από τα στοιχεία της χορογραφίας της, η Jenna Ortega δηλώνει ευγνώμων για την άπλετη αγάπη που έχει δείξει το κοινό σε εκείνη και στον αυτοσχέδιο χορό της.