Η ιστορία της Diana που δεν μπορούσε να πιστέψει η Emma Corrin

Η ιστορία της Diana που δεν μπορούσε να πιστέψει η Emma Corrin

Όσο ετοιμαζόταν να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στο The Crown, η Emma Corrin αν ανακάλυψε συναρπαστικές ιστορίες για την αείμνηστη πριγκίπισσα.

Όμως υπήρχε μια ιστορία που συμπεριέλαβε ο Peter Morgan στην 4η σεζόν της σειράς, που ήταν τόσο περίεργη που η Corrin δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέβη στην πραγματική ζωή.

“Το Φάντασμα της Όπερας με συγκλόνισε περισσότερο”, είπε η Emma Corrin στo Vanity Fair, αναφερόμενη στη σκηνή του επεισοδίου “Avalanche“, στο οποίο η πριγκίπισσα Diana παρουσιάζει στον πρίγκιπα Κάρολο το πιο τολμηρό δώρο για την επέτειο του γάμου τους, μία ηχογραφημένη βιντεοκασέτα της ερμηνείας της “All I Ask of You” από το Phantom of the Opera. Αυτό το δώρο θα ήταν απόλυτα μοναδικό από μόνο του, αλλά η Diana μαγνητοσκόπησε πραγματικά την παράσταση στο σετ του West End”.

Η πριγκίπισσα ήταν γνωστή λάτρης του μιούζικαλ και αυτή η σκηνή της σειράς ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Annie Sulzberger, που κάνει την έρευνα για το The Crown είπε στην The Telegraph, “Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας. Υπάρχουν αρκετές αναφορές σε αυτό το συμβάν και έτσι το συμπεριλάβαμε στη σειρά. Είναι μια ιστορία που ήταν γνωστή πριν γραφτεί το σενάριο”.

Η Sulzberger είπε επίσης πως δεν είναι βέβαιο τι ακριβώς συμπεριλάμβανε η ερμηνεία αυτή, αν ήταν τραγούδι, χορός ή playback. “Προκειμένου να μην υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, πιθανόν να παίχτηκε μόνο ο ήχος”.

Ωστόσο, η Washington Post είχε γράψει το 1988 πως στην ηχογράφηση ακουγόταν η φωνή της Diana. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Andrew Lloyd Weber επιμελήθηκε την ερμηνεία, όμως αργότερα ο ίδιος το αρνήθηκε.