Αυτοί είναι οι άνθρωποι του θεάματος αποχαιρετήσαμε το 2020

Αυτοί είναι οι άνθρωποι του θεάματος αποχαιρετήσαμε το 2020

Σπουδαίοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άνθρωποι του θεάματος δεν είναι πια μαζί μας.

Το 2020 υπήρξε μια δύσκολη χρονιά για ολόκληρη την ανθρωπότητα, που μέσα σε αυτό έφυγαν από κοντά μας κορυφαίοι άνθρωποι της τέχνης και το IMDb ετοίμασε ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο εμβληματικός ηθοποιός Sean Connery που πέθανε στα 90 του χρόνια από πνευμονία – αναπνευστική ανεπάρκεια, γήρας και κολπική μαρμαρυγή.

Ο ταλαντούχος νέος Chadwick Boseman που υποδύθηκε τον Black Panther, που πέθανε στα 43 του χρόνια, παλεύοντας με τον καρκινό του παχέος εντέρου τα τελευταία τέσσερα χρόνια χωρίς να έχει αναφέρει ποτέ το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Ο Κάρλ Ράινερ, κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά κι εκδότης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, αφήνοντας μια πλούσια καριέρα επτά δεκαετιών.

Η ηθοποιός και σύζυγος του Τζον Τραβόλτα Κέλι Πρέστον, που πέθανε στα 57 της, ύστερα από διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Βρετανός ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Ίαν Χολμ, που πέθανε στα 88 του χρόνια, υποφέροντας με την ασθένεια του Πάρκινσον, από την οποία υπέφερε τα τελευταία χρόνια.

H βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός Ολίβια Ντε Χάβιλαντ, που πέθανε στα 104 χρόνια της και πόσοι ακόμα άνθρωποι που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους.