Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τη ζωή της.

Μάλιστα, η ίδια εκφράζει διάφορες σκέψεις της και προβληματισμούς της για διάφορα θέματα που απασχολούν την ίδια ή την κοινωνία.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα με αφορμή τις Πανελλαδικές εξετάσεις που δίνουν αυτές τις ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο ώστε να τους εμψυχώσει και να τους περάσει κάποια μηνύματα.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα που έχει.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε και μερικές φωτογραφίες κάνοντας γνωστό ότι πάσχει από γυροειδής Αλωπεκία.

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε. Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή.

Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας», είπε η Ιωάννα Τούνη.