Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξήγησε το λόγο που δημοσίευσε φωτογραφίες με την εικόνα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξήγησε το λόγο που δημοσίευσε φωτογραφίες με την εικόνα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το χειρουργείο που έκανε μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη.

Οι δύο εικόνες που πόσταρε είναι αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη και έχουν ακολουθήσει άλλα 9 έως σήμερα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε την εικόνα της.

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση», είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στον λόγο που θα δώσει το “παρών” στη δίκη που θα αρχίσει στις 15 του μήνα και θα έρθει αντιμέτωπη στην αίθουσα των δικαστηρίων με την καθ’ ομολογίαν δράστιδα.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.