Η Hilary Duff ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Hilary Duff ποζάρει γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Hilary Duff  πόζαρε γυμνή για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του περιοδικού «Women’s Health».

Συγκεκριμένα η 34χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα και παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία τονίζει τη σημασία του να νιώθει κανείς περήφανος για το σώμα του.

«Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη για το σώμα μου και το γεγονός ότι γεννήθηκαν από αυτό τρία παιδιά. Νιώθω γαλήνια με κάθε αλλαγή που βλέπω πάνω του», δήλωσε η Hilary.

«Θέλω όλοι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι σε αυτές τις φωτογραφίες, υπήρχε εκεί ένας ειδικός, ο οποίος μου έδειχνε πώς να στηθώ, ώστε να με κολακεύουν οι φωτογραφίες κι ένας make up artist που διόρθωνε τις ατέλειες. Έχω κι εγώ ατέλειες», εξήγησε η Hilary Duff στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι έπρεπε να φτάσω 34 για να κερδίσω τον σεβασμό του ίδιου μου του εαυτού σχετικά με το σώμα μου. Με πήγε σε όλα τα μέρη που ήθελα να πάω και με βοήθησε να φτιάξω μια υπέροχη οικογένεια», τόνισε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Τέλος η Hilary Duff αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, που κάνει πολύς κόσμος για να φτάσει στο αποτέλεσμα που επιθυμεί και δήλωσε, πως τελικά, όλα αυτά είναι «άχρηστα», αν πρώτα δεν έχει καλλιεργήσει τον εσωτερικό σου κόσμο.

«Κάνουμε περιποίηση προσώπου και μπότοξ και ανταύγειες στα μαλλιά μας, λίφτινγκ, βάζουμε βλεφαρίδες και όλα αυτά, αλλά εμένα με νοιάζει το εσωτερικό κομμάτι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του ανθρώπινου συστήματος», δήλωσε η Duff κλείνοντας τη συνέντευξή της.