Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε αν ο Brad Pitt ή Ben Affleck είναι καλύτερος στο σeξ

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε αν ο Brad Pitt ή Ben Affleck είναι καλύτερος στο σeξ

Καλεσμένη στο podcast «Call Her Daddy» της Alex Cooper, βρέθηκε η Gwyneth Paltrow.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων κλήθηκε να συγκρίνει… ερωτικά τους δύο πρώην της, Brad Pitt και Ben Affleck.

Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow χωρίς να θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν από τους δύο, απάντησε ισορροπώντας ανάμεσα στην αλήθεια και την ευγένεια, όταν υποχρεώθηκε να μιλήσει για το ερωτικό της παρελθόν με τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood.

«Νομίζω ότι ήμουν πραγματικά παιδί… Δεν είχα εξερευνήσει ποια ήμουν, τι ήταν σημαντικό για μένα, ποια ήταν τα όριά μου. Οτιδήποτε τέτοιο. Έτσι, ράγισε εντελώς η καρδιά μου όταν χωρίσαμε, αλλά ήταν ακριβώς το σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Paltrow που είχε σχέση με τον Brad από το 1994, ενώ διέλυσαν τον αρραβώνα τους το 1997, επειδή ήταν 24 ετών και ένιωθε πως ήταν πολύ νέα για να παντρευτεί.

Ενώ στη συνέχεια είχε σχέση για τρία χρόνια με τον Ben.

«Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Επειδή με τον Brad ήταν σαν το είδος της μεγάλης χημείας, ο έρωτας της ζωής σου, κατά κάποιο τρόπο, εκείνη την εποχή και μετά ο Ben ήταν τεχνικά άριστος. Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό», είπε η Gwyneth Paltrow απαντώντας με ειλικρίνεια στις… καυτές ερωτήσεις, όπως ποιος από τους δύο πρώην ήταν καλύτερος στο κρεβάτι.

Ωστόσο, στην ερώτηση ποιον θεωρούσε καλύτερο ηθοποιό από τους δύο, η Paltrow είπε: «Είναι και οι δύο τόσο ταλαντούχοι. Και ο Ben είναι σπουδαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αλλά μάλλον θα πρέπει να πω ότι μόνο για την υποκριτική, ο Brad, αν σκεφτείς όλους τους διαφορετικούς ρόλους που έχει κάνει».

Επίσης η Gwyneth Paltrow όσον αφορά στο ποιος είχε καλύτερο στιλ, είπε: «Πιθανότατα ο Brad». Όσο για το ποιος φιλούσε καλύτερα, η Gwyneth είπε: «Και οι δύο φιλούσαν καλά».

Παράλληλα στην τριπλή ερώτηση “ποιον θα σκότωνε, ποιον θα παντρευόταν και με ποιον θα έκανε σεξ” συμπεριλαμβανομένου και του πρώην συζύγου της Chris Martin, απάντησε πως θα ξαναπαντρευόταν τον Martin, θα έκανε σεξ με τον Pitt και θα σκότωνε τον Affleck, προσπαθώντας να εξηγήσει τις επιλογές της, σημείωσε ότι ο σταρ του “Argo” σίγουρα την έκανε να γελάει περισσότερο, αλλά ο Pitt ήταν πιο ρομαντικός.