Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επαγγελματική μας σχέση δεν πήγε όπως θα ήθελα»

Παναγιώτης-Χατζηδάκης-Ιωάννα-Μαλέσκου-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα“, μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έστειλε τις ευχές του στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά για τον πολιτικό τους γάμο.

«Να ζήσουν τα παιδιά και με έναν πόνο γιατί. απ΄ ότι καταλαβαίνω είναι στις μέρες της. Με την Ιωάννα έχουμε συνεργαστεί. Εγώ έχω βγει και έχω πει ότι ήταν μια επαγγελματική σχέση η οποία δεν πήγε όπως θα ήθελα.

Με την Ιωάννα αν βγαίναμε να πιούμε ποτά, θα περνάγαμε υπέροχα. Το να μην ταιριάζουν δυο άνθρωποι επαγγελματικά, είναι θεμιτό. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό, δεν υπάρχει κάτι περίεργο.

Για να παρουσιάσεις μια ενημερωτική εκπομπή, χρειάζεται να έχεις ένα υπόβαθρο, να; έχεις μια γνώση πάνω στο αντικείμενο. Δε το λέω για την Ιωάννα, το λέω γενικά. Αν η ίδια αισθάνεται ότι μπορεί να το κάνει, εδώ είμαστε και κρινόμαστε» είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.