Η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε τα συμπτώματα που έχει η ίδια και η 82χρονη μητέρα της από τον κορονοϊό

Η Φωτεινή Δάρρα αποκάλυψε τα συμπτώματα που έχει η ίδια και η 82χρονη μητέρα της από τον κορονοϊό

Στην εκπομπή “Love It” της Ιωάννας Μαλέσκου, μίλησε μέσω skype η Φωτεινή Δάρρα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια όπως είχε αποκαλύψει είναι θετική στον κορονοϊό κι αυτή αλλά και η 82χρονη μητέρα της.

Η Φωτεινή Δάρρα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συμπτώματά της, καθώς όπως είπε το περνάει βαριά, ενώ η 82χρονη μητέρα της μέχρι στιγμής κρατάει καλά αλλά έχει αναπνευστικά προβλήματα.

«Μην αμφισβητείτε τον κορονοϊό, δεν είναι απλό. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν το περιμένεις καθόλου, εμένα νόσησε καταρχήν η κόρη μου, εγώ όμως δεν το περνάω ελαφριά. Σήμερα είναι η 5 μέρα από την αρχή των συμπτωμάτων και το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Ίδρωνα, είχα φοβερό πόνο στα κόκκαλα και το πιο τρομακτικό από όλα είναι ο βήχας» ανέφερε η Φωτεινή Δάρρα.

«Η μαμά μου εμβολιάστηκε και στο σπίτι, έκανε και την δεύτερη δόση, γιατί είχε κάνει το μονοδοσικό. Μέχρι στιγμής την κρατάει καλά, γιατί έχει αναπνευστικά προβλήματα και για ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Φανταστείτε ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που φοράει τη ούτω η άλως τη μάσκα του οξυγόνου, οπότε καταλαβαίνεται ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα πράγματα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια για την μητέρας της που νοσεί από τον ιό.