Η εξομολόγηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου για τα χυδαία σχόλια στα social media

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου για τα χυδαία σχόλια στα social media

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο ηθοποιό μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε πάρει σχεδόν 40 κιλά, αλλά και στα χυδαία μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

«Στην τρίτη Λυκείου πήρα 25-30 κιλά…Επειδή έκανα χρόνια στίβο, και έχω το σωματότυπο του αθλητή, μου είπε η μητέρα μου, ¨όποτε θέλεις χάσε τα”. Με το που μπήκα στο Πανεπιστήμιο, επειδή είμαι λίγο στρατιώτης, μέσα σε έξι μήνες τα έχασα. Έκανα έξι μήνες να φάω τηγανιτές πατάτες.

Στο σχολείο δεχόμουν bullying, με λέγανε χοντρό κτλ. Σκέφτομαι ότι αν γύρναγα τώρα τον χρόνο πίσω, δε θα άφηνα κανέναν να εισβάλει τόσο πολύ στην ψυχή μου. Τώρα θα απαντούσα, θα έλεγα ότι εμένα έτσι μου αρέσει να είμαι. Υπάρχει πολύ ακόμα αυτό το να κουνάμε το δάχτυλο στον άλλον. Με θυμώνει τόσο πολύ αυτό. Ζούμε σε μια εποχή που είναι όλα στην τσίτα» είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και μπορεί να λέει ότι θέλει… Να σου εύχεται να πεθάνεις από καρκίνο, εσύ, γονείς σου. Θα έπρεπε να έχουν ένα δημόσιο προφίλ να δω ποιοί θα είναι αυτοί οι άνθρωποι. Όταν ήμουν στις Μέλισσες, ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και μου έγραφε συνέχεια στο twitter, “καλά τον πληρώνεται για μια ατάκα;” ή “να ψοφήσει η μάνα ή ο πατέρας σου”. Εγώ δεν απαντάω σε άσχετους, αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Δε ξέρεις τι ψυχικά αποθέματα έχει κάποιος και πως μπορεί να διαχειριστεί κάποιον άλλον που τον ρβίζει όλη μέρα».