Η εντυπωσιακή εμφάνισή της Jennifer Lopez στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της Jennifer Lopez στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Η Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα που παρόλο που έχει πατήσει τα 52, είναι λαμπερή και διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της.

Αναμφίβολα αν κάτι χαρακτηρίζει τη Λατίνα star, αυτό είναι το πάθος για ζωή και δημιουργικότητα. Λατρεύει να εξελίσσεται, να δοκιμάζει νέα πράγματα και να αλλάζει συνεχώς την εικόνα της, γεγονός που μας κάνει να την θαυμάζουμε.

Μάλιστα, η Lopez που ξέρει καλά πως να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με το εκπληκτικό και… διάσημο stylish της, δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Αυτή τη φορά η JLΟ που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού η επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck, απέδειξε ξανά ότι είναι η βασίλισσα του στιλ κάνοντας μια σούπερ glamorous εμφάνιση στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία.

Συγκεκριμένα η Jennifer Lopez που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες και video από την εμφάνισή της με ένα πολύχρωμο floral outfit που είχε ολοκληρώσει με μια ασορτί κάπα και εντυπωσιακό αξεσουάρ στα μαλλιά.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα iconic braided updo, ενώ έκανε για άλλη μια φορά το signature, φυσικό μακιγιάζ της.