Η Ellen Pompeo και η Katherine Heigl αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τις 2 πιο διάσημες σκηνές του Grey’s Anatomy

Η Ellen Pompeo και η Katherine Heigl αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τις 2 πιο διάσημες σκηνές του Grey's Anatomy

Η Ellen Pompeo και η Katherine Heigl συναντήθηκαν ξανά 13 χρόνια μετά την αποχώρηση της Heigl από το «Grey’s Anatomy».

Συγκεκριμένα οι δυο ηθοποιοί που υπήρξαν πρωταγωνίστριες στην σειρά του ABC, συναντήθηκαν με αφορμή τη νέα σεζόν της σειράς «Actors on Actors» του Variety και σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη μίλησαν για όλα, αποκαλύπτοντας τις αλήθειες πίσω από τις σκηνές που δεν γνωρίζαμε.

Μάλιστα, λίγο πριν την επιστροφή της 20η σεζόν του Grey’s Anatomy, η Pompeo και η Heigl συναντιούνται και ρίχνουν φως σε δύο σκηνές που μας έκαναν να δακρύσουμε.

Μία από αυτές ήταν όταν η τηλεοπτική Meredith Grey της Ellen Pompeo έπρεπε να πείσει τον γιατρό McDreamy και μετέπειτα σύζυγό της, Dereck Shepherd, να επιλέξει εκείνη αντί για την πρώην σύζυγό του, η ατάκα «Choose me, Pick Me, Love Me» και η σκηνή αυτή έγινε viral. Ενώ μέχρι και σήμερα η ατάκα είναι δημοφιλής μέσω του Tik Tok.

«Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον αγώνα που έκανα για την ατάκα αυτή, ήμουν πολύ κατά στα λόγια αυτά, έλεγα πως δεν μπορώ να παρακαλέσω έναν άντρα στην τηλεόραση. Και να που η σκηνή αυτή είναι μια από τις πιο διάσημες. Σε αυτή τη σκηνή κλαίω επειδή έπρεπε να παρακαλέσω έναν άντρα να με επιλέξει», είπε η Ellen μιλώντας για τα δάκρυα που βλέπουμε στη σκηνή αυτή, ενώ παραδέχτηκε πως ένιωθε ότι δεν μπορεί να παρακαλέσει δημόσια έναν άντρα να την επιλέξει.

Επίσης η Pompeo αναφέρθηκε στην κόρη της που μιλούσε γι’ αυτή τη σκηνή χωρίς να καταλαβαίνει πως ήταν η μαμά της αυτή που αναγκάστηκε να την ερμηνεύσει στο Grey’s.

«Λοιπόν, εντάξει, αυτό είναι πραγματικό. Η κόρη μου και οι φίλες της κάθονται τριγύρω και λένε “Ω, αυτή είναι “διάλεξε με κορίτσι”. Ναι. Λέω, “Τι είναι “pick me girl;”” και ήταν σαν, ξέρεις κορίτσια που λένε, “Διάλεξε εμένα, διάλεξε με!”» Και λέω “Γεια;! Ξέρετε ποιος εφηύρε το “pick me girl;”», είπε η Ellen Pompeo με την Heigl να απαντά: «Ήταν μια όμορφη σκηνή».

Ενώ και η ιστορία της Izzie με τον ασθενή Danny που υποδυόταν Jeffrey Dean Morgan, ο οποίος της άφησε και την περιουσία του, με το θάνατο του να είναι μια από τις πιο iconic στιγμές που θυμούνται οι fans του Grey’s Anatomy.

Ωστόσο, η Katherine Heigl εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έζησε τη στιγμή αυτή δίπλα στον νεκρό αρραβωνιαστικό της και αποκάλυψε πως για να βιώσει το βαθύ πένθος, θυμήθηκε τις στιγμές που ήταν επτά ετών με τον νεκρό αδερφό της στο νοσοκομείο.

«Όλη η ιστορία με τον Dean Morgan ήταν δύσκολη για μένα και ήμασταν στο σημείο που πεθαίνει και είμαι στο κρεβάτι μαζί του και θέλω να ζήσω τη στιγμή. Ήθελα να έχω το συναίσθημα που έλεγε το σενάριο και πήγα στη μνήμη μου πίσω στα 7 μου, όταν ο αδερφός μου είχε πεθάνει και ήμασταν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα.

Δεν μου αρέσει να θυμάμαι την εβδομάδα εκείνη αλλά το επέλεξα για τη σκηνή αυτή, δεν θα το έκανα ξανά, δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Heigl

Να πούμε πως η Katherine Heigl αποχώρησε από την σειρά το 2010, μέσα από ένα μεγάλο σκάνδαλο, κατακεραυνώνοντας την παραγωγό Shonda Rhimes, μιλώντας για απάνθρωπα 17ωρα γυρισμάτων.

Ενώ κέρδισε τον τίτλο της δύσκολης στις συνεργασίες και έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποτινάξει την ταμπέλα της δύστροπης από πάνω της.

Η Ellen Pompeo εγκατέλειψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της  Meredith Grey μετά από 19 σεζόν.

Παρόλο που το δράμα στα παρασκήνια άρχισε να αποκαλύπτεται το 2010, με την Heigl να κατακρίνει τις συνθήκες εργασίας αλλά και το γράψιμο του σεναρίου εκείνη τη χρονική περίοδο, η Pompeo υπερασπίστηκε τη συνάδερφό της τον Απρίλιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο podcast της, «Tell Me».

Ενώ κατά την εμφάνισή της το 2009 στην εκπομπή «The Late Show With David Letterman» του David Letterman, η Katherine Heigl κατηγόρησε την ιατρική σειρά για το γεγονός ότι οι ηθοποιοί εργάζονταν κάθε μέρα για 17 ώρες, κάτι που χαρακτήρισε ως «βάναυσο και κακό».

Ωστόσο, η Ellen Pompeo που εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός της σειράς, είπε ότι οι συνθήκες εργασίας έχουν βελτιωθεί μετά την έξοδο της Heigl.