Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί “εξαφανίστηκε” από το Instagram το φετινό καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί "εξαφανίστηκε" από το Instagram το φετινό καλοκαίρι

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις της «Γης της Ελιάς», με αφορμή και την πρεμιέρα της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Mega.

Παράλληλα η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι την περίοδο των διακοπών της, δεν είναι ενεργή στα social media, καθώς επικεντρώνεται στον εαυτό της.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από το Instagram το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα, μετά το τέλος της εκπομπής της στις 7 Ιουλίου, μέχρι και την πρεμιέρα της, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

«Αυτό που λες κλείνω τα social… Το έχεις στο μυαλό σου ότι θες το καλοκαίρι να είσαι πιο χαλαρή. Γιατί τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους να παίρνουν θέση πάνω σε αυτό. Γιατί και εγώ το έκανα. Αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι να ανεβάσω» είπε η Ελένη Μενεγάκη.