Η δυναμική εμφάνιση του Andrew Lambrou με την Κύπρο στη Eurovision 2023

Η δυναμική εμφάνιση του Andrew Lambrou με την Κύπρο στη Eurovision 2023

Τον Β’ ημιτελικό της Eurovision που φέτος διεξάγεται στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασίλειου, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαϊου.

Ενώ και ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambrou ανέβηκε στη σκηνή της Liverpool Arena και ερμήνευσε το τραγούδι “Break A Broken Heart”.

Μάλιστα, ο ίδιος εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους στο στάδιο τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με τη σκηνική του παρουσία, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης, με πιο εντυπωσιακό στοιχείο τις φωτιές on stage.

Το “Break A Broken Heart” είναι μια δυναμική μπαλάντα που μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν χωρίς να το περιμένουμε, αλλά τελικά καταφέρνουμε να βγαίνουμε δυνατοί μέσα από αυτές.

Τη Μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Thomas Stengaard, Marcus Winther-John, Jimmy Jansson και Jimmy Joker Thornfeldt, δημιουργοί που έχουν υπογράψει συμμετοχές της Eurovision και στο παρελθόν, όπως το νικητήριο «Only Teardrops» (Δανία, 2013) και το «El Diablo» που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού.

Επίσης έχουν συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπως οι Jennifer Lopez, Eric Saade και Έλενα Παπαρίζου.

Credits φωτογραφίας: Sarah Louise Bennett/EBU