Η δημόσια εμφάνιση Lopez – Affleck στο Φεστιβάλ Βενετίας και το καυτό φιλί στο κόκκινο χαλί

Η δημόσια εμφάνιση Lopez - Affleck στο Φεστιβάλ Βενετίας και το καυτό φιλί στο κόκκινο χαλί

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδειξαν από την αρχή πως η επανασύνδεση τους δεν ήταν μια βιαστική απόφαση, αλλά και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι θέλουν μια σοβαρή σχέση που θα έχει μέλλον.

Ενώ όπως φαίνεται το ζευγάρι είναι αχώριστο πλέον με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει μία ακόμα έξοδό τους, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που πιο φανταχτεροί, πιο χαμογελαστοί, πιο ευτυχισμένοι, πιο «γεμάτοι» από ποτέ κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα Lopez και ο Affleck έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Last Duel”, πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, οπότε επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της εκρηκτικής Λατίνας star με τον πρώην σύντροφό της Alex Rodriguez.

Μάλιστα, η Jennifer Lopez με μια ολόλευκη τουαλέτα του Georges Hobeika που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και αναδείκνυε το εντυπωσιακό της ντεκολτέ, περπάτησε αγκαζέ με τον Ben Affleck στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ, με τα φλας να αστράπτουν πάνω τους και εκείνοι να ποζάρουν λάμποντας από ευτυχία.

Το ζευγάρι κρατιόταν χέρι-χέρι και περπατούσε στο κόκκινο χαλί και πόζαρε αγκαλιασμένο. Ενώ αντάλλαξαν ένα φιλί.

Να πούμε πως ο Ben Affleck είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της παραγωγής μαζί με την Jodie Comer, τον Matt Damon και τον Adam Driver.

Ο 49χρονος ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Count Pierre of Alençon, στο ιστορικό δράμα που αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία» στους κινηματογράφους όλου του πλανήτη.

Μπορεί η Jennifer Lopez να μην έχει κάποιο ρόλο στην ταινία, ήταν όμως εκείνη που με την εντυπωσιακή της παρουσία προσέλκυσε τα φλας των φωτογράφων, ενώ ο Affleck να καμάρωνει χαμογελαστός δίπλα της.