Η Demi Lovato λανσάρει το πρώτο φυλετικά ουδέτερο sex toy

Η Demi Lovato λανσάρει το πρώτο φυλετικά ουδέτερο sex toy

Όπως έγινε γνωστό, η Demi Lovato που αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, κυκλοφόρησε το ‘Demi Wand‘ με στόχο να απενοχοποιήσει την απόλαυση.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ηθοποιός που την άνοιξη του 2021 αποκάλυψε ότι αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της sex toy που είναι φυλετικά ουδέτερο.

Ενώ σύμφωνα με την ανάρτηση της Lovato, το ‘Demi Wand‘ είναι ένα μικρό κίτρινο sex toy που σκοπό έχει να “αφαιρέσει το στίγμα από την απόλαυση” απενοχοποιώντας την.

Μάλιστα, η Demi Lovato που δημιούργησε το προϊόν σε συνεργασία με τη Bellesa Boutique δήλωσε:

“Δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από το να παίρνεις την απόλαυση στα δικά σου χέρια. Έχουμε ξοδέψει τόσο χρόνο να υποκρινόμαστε ότι δεν είμαστε σεξουαλικά όντα. Είναι καιρός να διαγράψουμε το στίγμα. Όλοι δικαιούμαστε την απόλαυση”.

Το sex toy κοστίζει 79 δολάρια και σύμφωνα με τη διαφήμιση είναι αθόρυβο και ιδανικό για όσους συγκατοικούν. Είναι αδιάβροχο και κυκλοφορεί σε κίτρινο χρώμα.

Ένα ουδέτερο χρώμα, όπως είπε η Lovato: “Ήθελα κάτι που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε είναι γυναίκες από τη γέννησή τους είτε είναι τώρα. Ξέρετε είμαι non-binary και αυτό είναι το ραβδί μου”.