Η Creamy W Books συνεργάζεται για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Σύλλογο Ελπίδα

Η Creamy W Books συνεργάζεται για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Σύλλογο Ελπίδα

Η CREAMY W BOOKS, ένας Μικρός κρίκος στην
Μεγάλη αλυσίδα ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΕΛΠΙ∆Α- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο»

21-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, όλα τα έσοδα των βιβλίων µας θα διατεθούν στο σωματείο «ΕΛΠΙ∆Α- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο»

Oι εκδόσεις CREAMY W, µε πολύ μεγάλη χαρά, θα διαθέσουν όλα τα έσοδα των βιβλίων τα οποία θα αγοραστούν την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στο σωματείο «ΕΛΠΙ∆Α- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο».

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τους αναγνώστες που αγκάλιασαν τα βιβλία µας, θα διαθέσουμε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τελευταίας εβδομάδας του Φεβρουαρίου, σ’ ένα ευγενή κοινωφελή σκοπό, που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στα παιδιά µε καρκίνο.

Οι εκδόσεις CREAMY W BOOKS θα διαθέσουν λοιπόν,  όλα τα έσοδα του διαστήματος: 21-28 Φεβρουαρίου από τις πωλήσεις των βιβλίων, για τις ανάγκες του σωματείου ΕΛΠΙ∆Α.

Η CREAMY W BOOKS και ο εκδότης κος Francesco Vitali προσωπικά, θα ήθελε να εκφράσει τον θαυμασμό και τον αμέριστο σεβασμό του, στο τόσο πολύτιμο και αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙ∆Α» και στην πρόεδρο του, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που άοκνα από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Συλλόγου προσπαθεί να δίνει την ελπίδα στην ΖΩΗ, το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και ιδιαίτερα στις μικρές και αθώες ψυχές των παιδιών όλου του κόσμου.

Ας βοηθήσουμε όλοι µας τα παιδιά που µας χρειάζονται και μαζί να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στις αξιέπαινες προσπάθειες και το μοναδικό έργο του σωματείου ΕΛΠΙ∆Α!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά µας για την στήριξή σας στην συγκέντρωση του μεγαλύτερου δυνατού ποσού για τα παιδιά του Συλλόγου.

Τα βιβλία διατίθενται μέσα από το site του εκδοτικού οίκου: www.creamywbooks.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί µας: T: 210 808451
Ε: mngr@creamyw.com
SM: (fb, in)

Υπεύθυνη επικοινωνίας της CREAMY W: κα Νταίζη Λεµπέση.