Η Courteney Cox παραδέχεται ότι το παράκανε με τα fillers και μετανιώνει που τα ξεκίνησε νωρίς

Η Courteney Cox παραδέχεται ότι το παράκανε με τα fillers και μετανιώνει που τα ξεκίνησε νωρίς

Συνέντευξή της στο podcast “Gloss Angeles“, παραχώρησε η Courteney Cox.

Η 58χρονη ηθοποιός που είναι από τις γυναίκες του Hollywood που επέλεξαν να κάνουν μικρές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους για να δείχνουν πιο νέες και φρέσκες, παραδέχεται πως μετανιώνει που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία σε νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, η Cox αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να καταλάβει παλιότερα πόσο πολύ το είχε παρακάνει με τα fillers, λέγοντας «πίστευα ότι μεγάλωνα ενώ ήμουν πραγματικά νέα. Ήταν χάσιμο χρόνου, είναι ένα domino effect, σαν να μην συνειδητοποιείς ότι φαίνεσαι κάπως όταν κάνεις περισσότερο γιατί εσένα σου φαίνεσαι φυσιολογική. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λeς ότι φαίνεσαι καλή».

«Δεν συνειδητοποιείς πως δείχνεις σε κάποιον άλλο κάνοντας πάρα πολλά fillers. Μετά πρέπει να τα αφαιρέσεις κι ευτυχώς που μπορείς να τα αφαιρέσεις αλλά πιστεύω ότι εγώ χάλασα το πρόσωπό μου και τώρα ευτυχώς κατάφερα να το ανατρέψω σε μεγάλο ποσοστό. Τώρα είμαι ουσιαστικά απλά μεγαλύτερη», πρόσθεσε η Courteney Cox.

Ενώ όπως λέει η Courteney, όταν βλέπει παλιές φωτογραφίες της με τα fillers «τότε πίστευα ότι είμαι εντάξει και τώρα δεν το πιστεύω».