Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Jennifer Aniston που προκάλεσε αντιδράσεις

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Jennifer Aniston που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετά ενεργή και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους, ενώ έχει δώσει το στίγμα της αφού ότι δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, εκτός και αν έχει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά η Jennifer κατάφερε να διχάσει τους followers της, καθώς είχε την ιδέα να δημοσιεύσει ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με θέμα τον κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα η 51χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της μια φωτογραφία με ένα ξύλινο στολίδι, το οποίο είχε επάνω του χαραγμένη τη φράση: «Πρώτη Πανδημία 2020».

Η δημοσίευση χαρακτηρίστηκε ως άτοπη από τους περισσότερους, τη στιγμή που ο πλανήτης βιώνει την πανδημία και το lockdown.

Ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν για το story της Jennifer Aniston, αναφέρει: «Η Jennifer Aniston είναι τελείως ανόητη που δημοσίευσε αυτό το στολίδι στα Insta stories της…Οι celebrities απλά αδιαφορούν. Ας πιούμε στην πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι!».

“Το πρόβλημα μου με το στολίδι της Aniston είναι ότι αποκαλεί την πανδημία “η πρώτη μας”. Ελπίζεις και για άλλες;”, πρόσθεσε ένας άλλος.

Μεταξύ άλλων κάποιοι σχολίασαν πως δεν θα έπρεπε να αναφέρεται ως «επέτειος» ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας, ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες σημείωσαν ότι η ηθοποιός τους απογοήτευσε με αυτή την ανάρτηση. «Χαιρετίζουμε την πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικο στολίδι!» έγραψε σαρκαστικά ένας χρήστης στον λογαριασμό της Jennifer Aniston.

Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως οι stars ζουν σε έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο μακριά από τις καθημερινές προκλήσεις που βιώνει η ανθρωπότητα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ωστόσο, πολλοί ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να δικαιολογήσουν και να υποστηρίξουν την κίνηση της Jennifer να ανεβάσει ένα τέτοιο story, αναφέροντας πως το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο και λέγοντας πως το έκανε προκειμένου να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το κοινό ώστε να μην παραλείπει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως από την αρχή της πανδημίας η Jennifer Aniston ήταν από τους πρώτους celebrities που τόνισαν τη σημασία της προστατευτικής μάσκας ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές της να μην παραλείπουν να τη φορούν.