Η Christina Applegate εξήγησε το λόγο που ήταν ξυπόλυτη στο Hollywood Walk of Fame

Η Christina Applegate εξήγησε το λόγο που ήταν ξυπόλυτη στο Hollywood Walk of Fame

Το δικό της αστέρι στο «Walk of Fame» του Hollywood απέκτησε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, η Christina Applegate σε μια συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση, όπου τιμήθηκε για τα επιτεύγματά της στη διάρκεια της καριέρας της στη βιομηχανία του θεάματος.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που τον τον Αύγουστο του 2021 διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, εμφανίστηκε στην εκδήλωση με μαύρο κοστούμι, χωρίς παπούτσια και έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα κρατώντας ένα μπαστούνι, η Applegate που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωση της, ανέβηκε στο βήμα με το μπαστούνι της και με τη βοήθεια της Katey Sagal, η οποία έμεινε στη σκηνή μαζί της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Ωστόσο με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, η ηθοποιός εξήγησε το λόγο που πήγε στην εκδήλωση χωρίς παπούτσια.

«Ξυπόλυτη. Για κάποιους με σκλήρυνση κατά πλάκας η αίσθηση των παπουτσιών μπορεί να μας βλάψει ή να μας κάνει να νιώθουμε εκτός ισορροπίας. Σήμερα λοιπόν ήμουν εγώ. Ξυπόλυτη», έγραψε η Christina Applegate στην λεζάντα της ανάρτησης της, όπου ποζάρει πάνω από το αστέρι της.