Η Bella Hadid αποκάλυψε την πρώτη της δουλειά σε ηλικία 15ετων

Η Bella Hadid αποκάλυψε την πρώτη της δουλειά σε ηλικία 15ετων

Την Bella Hadid που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις φωτογραφίσεις και τις παρουσίες της στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, στο παρελθόν πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling είχε εργασθεί ως σερβιτόρα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Bella όταν ήταν 15 ετών εργαζόταν ως ταμίας και σερβιτόρα σε κατάστημα με προϊόντα ευεξίας των ΗΠΑ και μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά φωτογραφιών από εκείνη την εποχή.

Ενώ δεν αποκάλυψε την αφορμή για αυτήν την ανάρτηση, αλλά σημείωσε πως έχει σχέση με κάτι που μεγάλο που πρόκειται να κάνει πολύ σύντομα.

«Εγώ στα 15 μου στην πρώτη μου δουλειά, ποτέ δεν θα περίμενα να καταφέρω αυτό που θα σας ανακοινώσω αύριο. Ανυπομονώ να σας δείξω μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου. Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε η Bella Hadid στη λεζάντα της φωτογραφίας το 24χρονο μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο φαίνεται πώς θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία ροφημάτων και αναψυκτικών, Kin Euphorics. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Harpers Bazaar, η Bella Hadid πρόκειται να είναι τόσο επενδύτρια όσο και εκπρόσωπος της εταιρείας που ασχολείται με ροφήματα ευεξίας.