Η Ashley Tisdale μιλάει για τη ζωή της ως μαμάς και γιατί δεν θα έπαιζε ποτέ ξανά στο Sharpay Evans

Η Ashley Tisdale μιλάει για τη ζωή της ως μαμάς και γιατί δεν θα έπαιζε ποτέ ξανά στο Sharpay Evans

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ashley Tisdale, που έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια σειράς της DisneySuite Life of Zack and Cody και της τριλογίας των ταινιών High School Musicalπου ήταν επίσης της Disney και ο σύζυγός της Christopher French στις 23 Μαρτίου του 2021 έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η 36χρονη ηθοποιός μίλησε στην Deidre Behar και το ET και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η ζωή της από τότε που έγινε μαμά.

“Η Jupiter είναι εκπληκτική“, λέει η Ashley στην ET για το κοριτσάκι της και προσθέτει: “Είναι τόσο υπέροχη. Την κοιμίσαμε 12 ώρες τώρα, έτσι το σκοτώνει. Την εκπαιδεύσαμε για ύπνο και ήταν καταπληκτική.”

«Όταν κοιμάται, κοιτάζω φωτογραφίες της», λέει η ηθοποιός και συμπληρώνει: “Θα κοιτάξω τον Chris και θα λέω:” Έχουμε ένα μωρό “, γιατί τώρα αρχίζω, προφανώς, να επιστρέφω πιο φυσικά στον παλιό μου εαυτό. Έτσι νομίζω ότι όταν το περνάς αυτό, είσαι μόλις, είχα ένα μωρό, αλλά τώρα αρχίζω να κοιτάζω πίσω στον παλιό μου εαυτό και εσύ λες: “Ω, αλλά μετά το έχω αυτό …” Μεγαλώνει και εγώ «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή ταιριάζει σε μένα». Είναι τόσο άγριο ».

Ενώ σε ερώτηση για το αν τώρα που μεγαλώνει η ίδια ένα κοριτσάκι, σκέφτεται να επιστρέψει σε έναν από τους πιο εμβληματικούς της ρόλους ως η κυρία Sharpay Evans από τις μουσικές ταινίες του High School, η ίδια λέει ένα σταθερό «όχι» σε αυτό.

«Απλώς νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω και να αποδώσω δικαιοσύνη», λέει η Ashley Tisdale και εξηγεί: «Ξέρεις τι λέω; Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή, αγνοούσα πολύ τον εαυτό μου και τον περίγυρό μου και νιώθω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της Sharpay. Απλώς δεν είναι πραγματικά ενήμερη και έτσι μεγάλωσα και έγινε πιο συνειδητοποιημένος, νομίζω ότι είναι απλώς κάτι που δεν θα ήταν το ίδιο».

“Είναι τόσο καλό, και είναι σαν, για μένα, να μισώ να καταστρέψω κάτι που είναι τέλειο για εκείνη τη στιγμή και ναι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να επιστρέψω σε αυτό”, συμπληρώνει η Ashley Tisdale.