Η αποκάλυψη του Robbie Williams για την ερωτική του ζωή: «Η γυναίκα μου μού λέει να κάνουμε έρωτα κι εγώ…»

Η αποκάλυψη του Robbie Williams για την ερωτική του ζωή: «Η γυναίκα μου μού λέει να κάνουμε έρωτα κι εγώ...»

Συνέντευξη στην “The Sun”, παραχώρησαν ο Robbie Williams και η σύζυγος του, Ayda Field.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όπως παραδέχτηκε δεν κάνει σχεδόν ποτέ σeξ με την σύζυγό του.

Μάλιστα, ο Williams αποκάλυψε πως έχει χαμηλή λίμπιντο, ενώ προτιμά να φάει ένα μανταρίνι από το να κάνει σeξ με τη σύζυγό του.

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με θυρωρό. Δεν ήταν καλή εμφάνιση.

Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο- γινόταν συνέχεια. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τεστοστερόνη, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας από τον άλλον. Μου λείπει αυτό. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Ayda θα γυρίσει προς το μέρος μου στον καναπέ και θα μου πει: “Πρέπει να κάνουμε σεξ”, κι εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά σηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε», είπε ο Robbie Williams.

Ενώ η 43χρονη Ayda Field που παντρεύτηκε τον Williams το 2010, είπε: «Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Είμαστε ευτυχισμένοι».