Η αποκάλυψη της Jenna Ortega για τον COVID στα γυρίσματα της “Wednesday” και το viral χορό της

Η αποκάλυψη της Jenna Ortega για τον COVID στα γυρίσματα της "Wednesday" και το viral χορό της

Η σειρά «Wednesday» του Tim Burton που έκανε πρεμιέρα 23 Νοεμβρίου στο Netflix, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας.

Μάλιστα, το spinoff των ταινιών «The Addams Family» συγκέντρωσε μόλις την πρώτη εβδομάδα 341.2 εκατομμύρια ώρες προβολής στη streaming πλατφόρμα και πλέον κατέχει το ρεκόρ της αγγλόφωνης σειράς με τις περισσότερες ώρες προβολής μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

Ενώ η «Wednesday» ξεπέρασε ακόμα και την 4η σεζόν του «Stranger Things» που σημείωσε 335 εκατ. ώρες προβολής, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο χορός της Jenna Ortega στη σειρά έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral και με τους περισσότερους να αντιγράφουν τις κινήσεις της στο TikTok και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα ακόμα trend.

Συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν στον ετήσιο χορό του σχολείου και η «Wednesday» αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Ωστόσο, η Ortega σε συνέντευξη της δήλωσε πως την ημέρα που θα γύριζε τη σκηνή του χορού είχε COVID, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό.

«Ναι, ξύπνησα και – είναι παράξενο. Ποτέ δεν αρρωσταίνω και όταν συμβαίνει δεν είναι τόσο χάλια – είχα πόνους στο σώμα. Ένιωθα λες και με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και πως ένα μικρό γκόμπλιν είχε αφεθεί ελεύθερο στον λαιμό μου και έξυνε τους τοίχους του οισοφάγου μου. Μου έδιναν φάρμακα ενδιάμεσα από τις λήψεις γιατί περιμέναμε το θετικό αποτέλεσμα», είπε η ηθοποιός.

Ενώ όπως εξήγησε, το αποτέλεσμα δεν έβγαινε θετικό, μέχρι που ολοκλήρωσαν τη σκηνή. Φυσικά, η ίδια δεν ένιωθε καλά και προσπαθούσε να ανταπεξέλθει.

Όσο για τη χορευτική της δεινότητα που έχει ενθουσιάσει το κοινό, η ίδια δήλωσε πως χορογράφησε μόνη της τον εαυτό της, λέγοντας: «Δεν είμαι χορεύτρια και είμαι σίγουρη πως είναι φανερό. Έλαβα το κομμάτι πριν από μία εβδομάδα και απλά έκανα ό,τι μπόρεσα».

Μάλιστα, η Jenna Ortega υποστήριξε πως αν ήταν τελείως καλά στην υγεία της, θα μπορούσε να παραδώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο, όπως δήλωσε δεν υπήρχε χρόνος για να το ξαναγυρίσουν.

Η συνέντευξη της Ortega ήταν αρκετή για να ξεσπάσει μία μεγάλη συζήτηση στα social media, σχετικά με το αν ήταν σωστό που άφησαν την ηθοποιό με συμπτώματα COVID να γυρίσει τη σκηνή, δεδομένου ότι θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με τη δήλωση της MGM, «αυστηρά πρωτόκολλα COVID ακολουθήθηκαν και μόλις το θετικό αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε η παραγωγή απομάκρυνε τη Jenna από το σετ».

Ωστόσο, η ανακοίνωση της παραγωγής δεν έπεισε το κοινό, με αρκετούς να μην κατηγορούν την ηθοποιό, αλλά τους ιθύνοντες που επέτρεψαν να συνεχίσουν με το γύρισμα.