Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα των “Δύο Ξένων”

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα των “Δύο Ξένων”

Συνετευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά “Δύο Ξένοι” και αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε με τα μαλλιά της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Οι Δύο Ξένοι ήταν μια δουλειά που έχει σηματοδοτήσει μια ολόκληρη εποχή. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει ο ρόλος της Μαρίνας. Δεν είναι εύκολο στην καριέρα ενός ηθοποιού να έχει μια μεγάλη και τρανταχτή επιτυχία. Τότε η Ελένη και ο Πρωινός Καφές ήταν hit. Δεν μπορώ να σου πω ότι η έμπνευσή μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ήταν το πρωινό.

Η Ελένη Κούρκουλα και ο Γρηγόρης Βαλτινός ευτυχώς δεν δέχτηκαν να κάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ευχαριστούμε παιδιά! Ήμουν κοκκινομάλλα και ταλαιπωρήθηκα πολύ για να γίνω ξανθιά, ήταν η χειρότερη στιγμή μου. Στη δεύτερη σεζόν έκοψα τα μαλλιά μου γιατί κάηκαν στο γύρισμα, εννοώ ότι πήραν φωτιά.

Το να έρχεται ξαφνικά κόσμος πάνω μου ήταν σοκαριστικό για μένα. Δεν καταλάβαινα την επιτυχία που είχε το σίριαλ. Για χρόνια με φώναζαν Μαρίνα στο δρόμο. Είχε τεθεί να πάει και τρίτη σεζόν, αλλά είχα γεννήσει και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη», είπε η Εβελίνα Παπούλια.