Η απάντηση του Γιώργου Αρσενάκου στον Ανδρέα Μικρούτσικο που δήλωσε πως δεν πρέπει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του “Fame Story”

Η απάντηση του Γιώργου Αρσενάκου στον Ανδρέα Μικρούτσικο που δήλωσε πως δεν πρέπει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του "Fame Story"

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», μίλησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, μεταξύ άλλων απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο που όταν βρέθηκε στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, είπε για την παρουσία του Γιώργου Αρσενάκου στην κριτική επιτροπή του “Fame Story”:

«Δεν επιτρέπεται ο εταιριάρχης να κρίνει, όταν τα περισσότερα παιδιά είναι δικά του και να αποφασίζει ποιος θα βγει».

«Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη στους συμμετέχοντες; Η δισκογραφική θέλει ανθρώπους που έχουν ταλέντο. Αν υπάρχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θα ήθελα αυτός να κερδίσει; Να είναι αυτός που θα πάρει το έπαθλο και του δικού και του χρόνου μας και της επένδυσης που είναι να κάνουμε;

Και εγώ είμαι στην κριτική επιτροπή ως ένας άνθρωπος από τους 4. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει βάση και είναι δικαιολογημένο. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι άδικο για μένα», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.