Η απάντηση της Σοφίας Φαραζή σε όσους τη ρωτούν αν έχει κάνει λίφτινγκ

Η απάντηση της Σοφίας Φαραζή σε όσους τη ρωτούν αν έχει κάνει λίφτινγκ

Συνέντευξη στο περιοδικό “OK!“, παραχώρησαν η Σοφία Φαραζή και ο Σόλων Τσούνης που τη φετινή σεζόν υποδύονται το ζευγάρι στη νέα δραματική σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους την ρωτούν στα social media αν έχει κάνει λίφτινγκ.

Σοφία Φαραζή, κάποιοι σε ρωτάνε στο Instagram αν έχεις κάνει λίφτινγκ και ότι είσαι μια άλλη.

Σοφία: Τι εννοείς μια άλλη; Εγώ είμαι. (Γελάει.) Ούτε ξεκουράστηκα ούτε λίφτινγκ έκανα. Βλέπεις πως κουνιέται κιόλας! (σ.σ. κάνει γκριμάτσες στο πρόσωπό της και δημιουργούνται όλες οι ρυτίδες έκφρασης). Στο σίριαλ, σε σκηνές που κλαίω και φαίνεται η έκφραση και όλες μου οι ρυτίδες, μπορείς να το καταλάβεις. Ούτε είναι πως έχω αδυνατίσει υπερβολικά. Μάλλον έχω αυτό το κύτταρο. Και η μητέρα μου έτσι είναι – δείχνει 20 χρόνια μικρότερη.

Οι ανασφάλειες είναι συνυφασμένες με τον ηθοποιό. Εσείς πότε νιώσατε ότι πατάτε στα πόδια σας;

Σόλων: Τώρα νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου, μετά τα 40. Είμαι 42. Στην αρχή της πορείας μου ήταν μια πειραματική περίοδος. Ήμουν γεμάτος ανασφάλειες, μετά ήρθε η αναγνωσιμότητα που σε μπερδεύει όλο αυτό. Θέλεις χρόνο για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον συνηθίσεις. Επίσης, για έναν άντρα λένε πως η καλύτερη δεκαετία είναι εκείνη στα 40. Οπότε νιώθω πως είμαι στα καλύτερά μου.

Σοφία: Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι θέμα ηλικίας, αλλά σίγουρα είναι προσωπικής δουλειάς. Όταν ξεκίνησα τα ενεργειακά μαθήματα, σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία, άρχισα να αποδέχομαι τον εαυτό μου και τους άλλους. Όλα έχουν να κάνουν με την αποδοχή και την αγάπη του εαυτού μας.