Η απάντηση της Miley Cyrus στις θεωρίες ότι το τραγούδι «Flowers» είναι για τον Liam Hemsworth

Η απάντηση της Miley Cyrus στις θεωρίες ότι το τραγούδι «Flowers» είναι για τον Liam Hemsworth

Συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue», παραχώρησε η Miley Cyrus.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων εξήγησε το πραγματικό νόημα του άκρως επιτυχημένου τραγουδιού της, «Flowers».

Να πούμε πως από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι, οι φήμες ότι το έγραψε ως αποτέλεσμα του χωρισμού της με τον πρώην σύζυγό της, τον Liam Hemsworth, κυριαρχούσαν. Ενώ οι στίχοι του είναι μια έκκληση για τη γυναικεία ενδυνάμωση και ανεξαρτησία σε μια τέτοια κατάσταση.

«Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνω μάστερ στην τέχνη του να ξεγελάω το κοινό» και σήκωσε τους ώμους της συνεχίζοντας: «Θα πάρει φωτιά από μόνη της», είπε η Miley Cyrus για τις εικασίες ότι το τραγούδι τελικά ήταν γραμμένο για τον πρώην της, αφού η αρχική της πρόθεση που ήταν διαφορετική όταν το συνέθετε.

«Πραγματικά το έγραψα με διαφορετικό τρόπο. Το ρεφρέν ήταν αρχικά “Μπορώ να μου αγοράσω λουλούδια, μπορώ να γράψω το όνομά μου στην άμμο, αλλά δεν μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από εσένα”. Η τελική εκδοχή, η οποία έγινε τεράστια διεθνής επιτυχία, είχε διαφορετικό νόημα», εξήγησε η Cyrus.

Όσο για την τελική σύνθεση έχει ως εξής, με μια ουσιαστική αλλαγή στο τελευταίο μέρος: «Μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου λουλούδια, μπορώ να γράψω το όνομά μου στην άμμο, μπορώ να μου μιλάω για ώρες και να λέω πράγματα που δεν μπορείς να καταλάβεις, μπορώ να με πάω για χορό και να κρατάω το χέρι μου. Ναι, μπορώ να με αγαπώ καλύτερα από ό,τι εσύ».

Μάλιστα, η Miley Cyrus που διευκρίνισε στο περιοδικό ότι το προοριζόμενο μουσικό στυλ για το «Flowers» έτεινε προς τη «δεκαετία του ’50»: «Ήταν το πιο θλιβερό τραγούδι. Ναι, μπορώ να γίνω η ερωμένη του εαυτού μου, αλλά εσύ είσαι πολύ καλύτερος. Η τελική εκδοχή είναι λίγο σαν να προσποιείσαι μέχρι να τα καταφέρεις, κάτι που μου αρέσει πολύ».

Ενώ για τη σχέση της με τον διάσημο Αυστραλό ηθοποιό, η Cyrus ανοίχτηκε και ως προς αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο περιοδικό, αναφέροντας: «Δεν θα έσβηνα την ιστορία μου ούτε θέλω να σβηστεί. Το να έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή σε κάνει να μπορείς να λες ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Επίσης η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι βλέπει τον εαυτό της ως συγγραφέα όταν πρόκειται να εξηγήσει τις εμπειρίες της.

Η Miley Cyrus που έχει προβάλει ότι είναι ένα πολύ πιο ώριμο και έμπειρο άτομο από ό,τι στο παρελθόν, είπε: «Ξέρω ότι συνήθιζα να φέρομαι τρελά και να είμαι διασκεδαστική. Εσείς λέτε ότι ήμουν άγρια και εγώ λέω ότι ήμουν νέα».

Να πούμε πως το τραγούδι «Flowers» έχει συγκεντρώσει 437 εκατομμύρια προβολές μόνο στο YouTube και 1 δις streams στο Spotify. Ενώ έφτασε στο νούμερο 1 του BillBoard chart.