Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US και τις φήμες εγκυμοσύνης

Με μια μεγάλη ανατροπή τελείωσε το 7ο live του J2US, καθώς λίγο πριν το φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί οικειοθελώς από το show.

Ωστόσο ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο Νικηφόρος θα συνεχίσει κανονικά στο J2US και ίσως η Ιωάννα επιστρέψει στη συνέχεια στο σόου.

«Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος του J2US, η Ιωάννα Τούνη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», σχετικά με τον λόγο που αποχώρησε:

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα».

Ενώ σχολιάζοντας δηλώσεις της Μάρα Μεϊμαρίδη που είπε πως είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν είμαι έγκυος».