Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη και τη θεατρική του επιστροφή

Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη και τη θεατρική του επιστροφή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, με αφορμή την υπόθεση με την Ζέτα Δούκα.

«Η αγωγή που μας έχει γίνει έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μας έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις οι οποίες ακόμα εκκρεμούν. Η θέση μου ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα είναι πάντα με τα θύματα χωρίς αστερίσκους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω, αυτό δεν θα γίνει. Εμείς έχουμε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το πράγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε.

Δεν προσπαθήσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Όμως εκ του νόμου ήταν αυτή η υποχρέωση! Αυτό συνέβη αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη, διότι δεν υπήρχε από καμία πλευρά η επιθυμία για εξωδικαστική λύση», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Ενώ σχετικά με τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, η Δώρα Χρυσικού σχολίασε: «Του εύχομαι καλή επιτυχία (στο θέατρο). Ο κύριος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη ιστορία στο θέατρο, αυτή η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε και ευγενείς και πολιτισμένοι».