Η απάντηση της Δήμητρας Κατσαφάδου στο πρόστιμο των 300.000 ευρώ για παραπλανητικές εκπτώσεις

Δήμητρα-Κατσαφάδου-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, πρόστιμα 2.220.000 εκατομμυρίων ευρώ για παραπλανητικές εκπτώσεις, έχει επιβάλλει το Υπουργείο Ανάπτυξης σε πολύ γνωστές εταιρίες.

Ανάμεσά τους και η εταιρεία παρασκευής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων της Δήμητρας Κατσαφάδου, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, απάντησε για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, δίνοντας τη δική της εξήγηση.

«300.000 ευρώ πρόστιμο γιατί το λαδάκι μαλλιών αντί να το έχω για ένα μήνα στα 37ευρώ εγώ το είχα το καλοκαίρι συγκεκριμένα, στα 22 ευρώ! Εγώ θα κάνω πάντα χαμηλές τιμές για να μπορείτε να αγοράζετε! Λυπάμαι πολύ γιατί πληρώνω αμέτρητα χρήματα σε ΦΠΑ και φόρους εισοδήματος και δεν μπορούσαν παρά να με χτυπήσουν με αυτό τον τρόπο!

Η επιτυχία πονάει! Και κάτι για όλους εσάς που με αγαπάτε: Η ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!» έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου και στο βίντεο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.