Όπως έγινε γνωστό, η Anya Taylor-Joy βρέθηκε στην Αθήνα και το Καλλιμάρμαρο για την φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του οίκου Dior «Cruise 2022»!
Τόσο η επίδειξη όσο και η συλλογή ενθουσίασαν τον κόσμο της μόδας που είχε στραμμένο το βλέμμα του στην Αθήνα.
Η Maria Grazia Chiuri τίμησε μέσα από τη συλλογή τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία, με αφορμή και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που συμπληρώθηκαν φέτος.
Μάλιστα, η Anya Taylor-Joy μοιράστηκε την εμπειρία της τόσο από την Ελλάδα όσο και από το μοναδικό show σε ένα βίντεο.
«Ήταν απίστευτο, μια μοναδική αισθητήρια εμπειρία. Περίμενα την τελειότητα, γιατί είναι ο οίκος Dior, αλλά δεν περίμενα πόσο μαγικά θα είναι σε έναν τόπο με τέτοια ιστορία. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της ελληνικής μυθολογίας και είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εκεί» είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:
«Το αγαπημένο μου κομμάτι του show ήταν όταν τα μοντέλα περπατούσαν μπροστά από το φως με τέτοιο τρόπο που φαίνονταν τα πόδια τους μέσα από τα αέρινα υφάσματα».
Ενώ η Anya Taylor-Joy σχολίασε πόσο όμορφος ήταν ο τρόπος που το show συνδύαζε το φως με την μουσική, ενώ τα πυροτεχνήματα στο τέλος δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα: «Αισθάνομαι τυχερή που είχα αυτή την εμπειρία».















