Η Anne Hathaway αποκάλυψε ότι φιλήθηκε με 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές του 2000

Η Anne Hathaway αποκάλυψε ότι φιλήθηκε με 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές του 2000

Συνέντευξη στο V Magazine, παραχώρησε η Anne Hathaway με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αρχές της καριέρας της και θυμήθηκε ότι έπρεπε να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά και για το πώς ένιωθε την ανάγκη να συμφωνεί με αμφισβητήσιμες πρακτικές.

«Πίσω στη δεκαετία του 2000 – και αυτό μου συνέβη – θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις», είπε η Anne Hathaway και πρόσθεσε: «Μου είπαν: “Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;”. Και σκέφτηκα, “Συμβαίνει κάτι με μένα;”, γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό».

Επίσης η Hathaway δήλωσε ότι είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί “δύσκολος”», παρόλο που ήταν «τόσο νέος».

«Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε η Anne Hathaway.

Μάλιστα, η η Anne Hathaway που δεν ανέφερε καμία ταινία και κανέναν ηθοποιό ονομαστικά, σημείωσε ότι έτσι λειτουργούσαν τα πράγματα τότε.

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει. Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα», ανέφερε η Anne Hathaway.