Η ανάρτηση της Úrsula Corberó για το τέλος των γυρισμάτων του La Casa de Papel

Η ανάρτηση της Úrsula Corberó για το τέλος των γυρισμάτων του La Casa de Papel

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πολύ σύντομα όλοι θα μάθουν πως θα τελειώσει η αγαπημένη σειρά.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Μια από αυτούς είναι και η Úrsula Corberó που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Tokio.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Úrsula θέλησε με αφορμή το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, να κάνει μια ανάρτηση και να μοιραστεί με τους followers της 10 ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της στα γυρίσματα της σειράς.

«Έφτασε το τέλος. Τι ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι φίλοι μου. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε, αυτό που μας δώσατε είναι υπέροχο
Jarana για πάντα», έγραψε η Úrsula Corberó στην λεζάντα του post της.