Η ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη και το “αντίο” στο Open μετά από δύο χρόνια

Η ανάρτηση της Νίκης Λυμπεράκη και το "αντίο" στο Open μετά από δύο χρόνια

Όπως έγινε γνωστό, η συνεργασία της Νίκης Λυμπεράκη με το Open ολοκληρώθηκε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουλίου, με τον σταθμό να κάνει μάλιστα και τη σχετική ανακοίνωση με δελτίο τύπου.

Μάλιστα, μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε το Open, κάνοντας παράλληλα έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία εκεί.

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε» έγραψε η Νίκη Λυμπεράκη στην λεζάντα της ανάρτησης της.