Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη: «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη: «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

Μέσα από την βιογραφία της «Libre», η Adriana Sklenarikova μίλησε για την απόπειρα Γάλλου σκηνοθέτη να τη βιάσει, στο παρελθόν και σε ηλικία περίπου 35 ετών.

Ενώ όπως είπε, πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.

Συγκεκριμένα η Sklenarikova βρέθηκε στο σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ και τότε εκείνος, βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί.

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί. Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα “αρπακτικό” κυκλοφορεί ελεύθερο», αναφέρει η Adriana Sklenarikova και τονίζει πως λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν, είδε τον σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο, ενώ εκείνη συνοδευόταν από τον τότε σύζυγό της, Christian Karembeu.

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει “καλημέρα” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», περιγράφει. «Το κάνω για όλα τα νέα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια κατάσταση κι ίσως δεν έχουν απαραίτητα τον δικό μου χαρακτήρα για να το χειριστούν. Ευτυχώς, που δημιουργήθηκε το #MeToo», γράφει επίσης η Adriana Sklenarikova.