Η Adele αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Η Adele αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Westminter Abbey στις 6 Μαΐου θα γίνει η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και το Βρετανικό Παλάτι βρίσκεται σε εντατική προετοιμασία.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο της στέψης θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις αλλά και μια συναυλία με διάσημους καλλιτέχνες.

Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βασιλιάς Κάρολος είχε προτείνει στους διοργανωτές κάποια ονόματα καλλιτεχνών που θα ήθελε να παραβρεθούν στη συναυλία και να τραγουδήσουν, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ed Sheeran και η Adele.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών στο περιοδικό ΟΚ  «ο βασιλιάς πρότεινε κάποια ονόματα και η Adele και ο Sheeran ήταν σε αυτή τη λίστα. Θα ήθελε πολύ να είναι μέρος της συναυλίας».

Φαίνεται, όμως, πως η επιθυμία του δεν θα γίνει πραγματικότητα αφού τόσο ο Sheeran όσο και η Adele αρνήθηκαν την επίσημη πρόταση του Παλατιού. Κι ενώ ο Sheeran είχε δικαιολογία για την απόρριψη της πρότασης, η Adele φαίνεται ότι δεν δικαιολόγησε την άρνησή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του tabloid, ο Ed Sheeran θα βρίσκεται στο Τέξας για συναυλίες εκείνη την περίοδο και δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά του, ενώ «η Adele απέρριψε την πρόταση χωρίς δικαιολογία. Δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για τις 7 Μαίου ενώ δεν θα δώσει καμιά συναυλία μετά τις 25 Μαρτίου».

Επίσης όπως αναφέρει το περιοδικό, η ομάδα του Παλατιού προσέγγισε και τους δύο καλλιτέχνες αλλά πήραν αρνητική απάντηση «Είναι Τιτάνες της μουσικής βιομηχανίας και είναι και οι δύο Βρετανοί. Είναι κρίμα» ανάφερε πηγή στο tabloid εξηγώντας την απογοήτευση του Παλατιού.

Παρόλα αυτά, τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του Καρόλου δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον Lionel Ritchie και τις Spice Girls, ενώ φαίνεται ότι και ο Harry Styles θα παραβρεθεί στη συναυλία.