Hailey Bieber για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε: «Ήταν τρομακτικό, ήμουν πολύ φοβισμένη»

Hailey Bieber για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε: «Ήταν τρομακτικό, ήμουν πολύ φοβισμένη»

Όπως έχει γίνει γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία της είχε πριν από δύο μήνες περίπου η Hailey Bieber, η οποία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο λόγω κάποιου εγκεφαλικού επεισοδίου.

Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό, περιγράφοντας όσα ένιωσε τα πρώτα λεπτά, αλλά και τον τρόμο που βίωσε και το πώς ένα μη διαγνωσμένο πρόβλημα καρδιάς την οδήγησε στο χειρουργείο.

Συγκεκριμένα η 25χρονη Hailey που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο 12 λεπτών στο οποίο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπαθε εγκεφαλικό, τις εξετάσεις, το στρες που πέρασε και το χειρουργείο τελικά που έκανε στην καρδιά της για να μην της ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έτρωγε κανονικά πρωινό με τον Justin Bieber, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων.

Ενώ μέσα σε λίγα λεπτά δεν μπορούσε να μιλήσει, να αντιληφθεί πού βρίσκεται και δεν μπορούσε να αρθρώσει πια ούτε λέξη. Ευτυχώς για εκείνη, ο σύζυγός της κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπήρχε γιατρός κοντά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η Hailey εξήγησε πως ενώ στο μυαλό της μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν, η ίδια δεν μπορούσε να βγάλει ούτε μια κραυγή. Όταν η ομιλία άρχισε να επανέρχεται, το μοντέλο συνέχισε να βιώνει άγχος και πανικό.

«Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, η Hailey Bieber ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά οι γιατροί έπρεπε να εντοπίσουν πώς προέκυψε ο θρόμβος στον εγκέφαλο, ο οποίος τυπικά θα έπρεπε να έχει απορριφθεί στους πνεύμονες και να μην φτάσει ποτέ στο κεφάλι του μοντέλου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θρόμβος ήταν αποτέλεσμα μιας τέλειας καταιγίδας, αντισυλληπτικών που ξεκίνησε να παίρνει χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό της, του covid19 που πέρασε και μιας πρόσφατης πτήσης με αεροπλάνο.

Τελικά οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς). Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, έκλεισαν την τρύπα αυτή η οποία στην Bieber ήταν πολύ μεγάλη.

«Νιώθω καλά που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το φτιάξαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου», τόνισε η Bieber η οποία όμως εξήγησε πως νιώθει καλά που δεν έχει πια αυτό το τεράστιο στρες που βίωσε ανάμεσα στη διάγνωση και μέχρι να γίνει το χειρουργείο.

Η Bieber έκανε και χιούμορ τονίζοντας πως όταν έφτασε στα επείγοντα οι γιατροί μιλούσαν για επείγουσα κατάσταση σε 30χρονη κοπέλα, με την ίδια να τονίζει πως είναι μόνο 25 ετών εξηγώντας έτσι πως δεν θα δεχόταν να την μεγαλώσουν κατά πέντε χρόνια χωρίς λόγο.