Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στις εκπομπές έχουμε πήξει από καλούς τίτλους, από περιεχόμενο δεν ξέρω»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στις εκπομπές έχουμε πήξει από καλούς τίτλους, από περιεχόμενο δεν ξέρω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει, ενώ αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες για αυτή.

«Η ιδιομορφία αυτής της εκπομπής δεν έχει να κάνει με καμία προετοιμασία. Εδώ κάνεις τον σταυρό σου, εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Είμαι συγκινημένος, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες, είναι άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Η ιστορία της ταξιδιωτικής εκπομπής, είναι ότι δεν ξέρεις. Μπορεί να πιάσει βροχή, μπορεί να πιάσει καταιγίδα, μπορεί να μην βρίσκεις κανέναν στον δρόμο. Το μόνο που λες είναι “Θέε μου δώσε μου δύναμη και ότι γίνει”», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Θα ξεκινήσουμε από την Κρήτη, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί 15 χρόνια μετά δεν ξέρω τι Ελλάδα θα συναντήσω. Έχουμε αποφασίσει τον τίτλο, αλλά δεν θα σας το πω ακόμα. Από τίτλους καλούς έχουμε πήξει, από περιεχόμενο δεν ξέρω πώς θα είναι».

Επίσης ο Γρηγόρης απάντησε και για τον αποχαιρετισμό με τον γιο του, Αναστάση λέγοντας: «Ο γιος μου ο Αναστάσης μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε “Καλό Ταξίδι”».