Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκο Μουτσινά: «Αν δεν ακούσεις αυτό που έχω να σου πω, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκο Μουτσινά: «Αν δεν ακούσεις αυτό που έχω να σου πω, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Νίκο Μουτσινά και τότε ο παρουσιαστής του ANT1 τον πήρε επί τόπου τηλέφωνο προκειμένου να του πει μία πρόταση που έχει σκεφτεί για τους δυο τους.

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά να του απαντά: «Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά».

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ. Θα “φύγω” πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: “γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;”» του αποκρίθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς είπε με χιούμορ: «Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι».

«Όταν το ακούσεις θα πεις: “Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό”» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την πρόταση που έχει για τον Νίκο Μουτσινά.