Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω κάνει μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά μέσα μου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω κάνει μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά μέσα μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό, «Τηλεθεατής», παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα… πυρά που δέχτηκε από τηλεκριτικούς για τις εκπομπές του.

«Είμαι πάρα πολύ επιεικής γενικά. Δεν μου αρέσει, καταρχήν, η λέξη «κρίνω». Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου, οπότε η θέση μου δεν έχει να κάνει καθόλου με την κρίση αλλά με το τι είναι αυτό που μου αρέσει κι αν στην προκειμένη περίπτωση κάτι άλλο που μου άρεσε θα πάει λίγο καλύτερα, λίγο παρακάτω», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ενώ μίλησε και για το απαιτητικό πρόγραμμά του, καθώς εκτός από τα γυρίσματα του The 2night Show αλλά και το ραδιόφωνο, ο Γρηγόρης πλέον στην καθημερινότητά του υπάρχει και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

«Είναι μεγάλος μαραθώνιος αλλά αυτό είναι κάτι που το θέλω, δεν με πιέζει κανείς. Όσο αντέχω και όσο το κάνω ευχάριστα και όσο μπορώ -πάντα με τη βοήθεια του Θεού-, θα το συνεχίσω. Αν κάποια στιγμή νιώσω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα το συνεχίσω.

Έτσι κι αλλιώς πάντα καταλαβαίνεις εάν υπάρχει ανταπόκριση ή όχι. Αυτό είναι κάτι που ή το κάνεις και βγαίνει καλά και σου λένε «οκ, είναι κάτι καλό» ή βγαίνει κάτι κουρασμένο, δεν βγαίνει κάτι ωραίο. Στη δεύτερη περίπτωση, παράτησέ το, δεν πειράζει κάποια άλλη στιγμή», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.