Γιώργος Παπακώστας για την διάρρηξη στο μαγαζί του: «Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι…»

Γιώργος Παπακώστας για την διάρρηξη στο μαγαζί του: «Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι…»

Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, μαγείρεψε το μεσημέρι της Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Παπακώστας.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει την διαδικασία, ο chef περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη τις δύσκολες ώρες που βίωσε όταν επιτήδειοι διέρρηξαν το μαγαζί του στη Νέα Σμύρνη για δεύτερη φορά.

«Πριν από δύο χρόνια είχαν μπει στο μαγαζί μου στη Νέα Σμύρνη και προχθές το βράδυ μπήκαν ξανά στις 3:00 τα ξημερώματα. Η πόρτα ξεκόλλησε από την κάσα γιατί την έσπασαν. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν παίρνουν τα λεφτά γιατί εκείνη την ώα οι τράπεζες είναι κλειστές και είναι επικίνδυνο να πάρει τις εισπράξεις έναν υπάλληλος. Εγώ από πέρυσι έμαθα και από τότε δεν είχαμε καθόλου μετρητά στο μαγαζί. Πήραν λίγα πράγματα, η ζημιά ήταν που μου έσπασαν οι πόρτες και που μου πήραν το χρηματοκιβώτιο, αλλά θα στεναχωρηθούν όταν το ανοίξουν», ανέφερε ο Γιώργος Παπακώστας.

Ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Παπακώστας πρόσθεσε: «Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχουν μπει ποτέ. Στα μαγαζιά μου όμως έχουν προσπαθήσει και άλλες φορές να μπουν. Για τους επαγγελματίες το μεγαλύτερο άγχος είναι οι υπάλληλοι. Δεν με πειράζουν τα χρήματα, αλλά αυτό που με στενοχωρεί ως άνθρωπο είναι ότι αυτό γίνεται συνεχώς και οι ληστές είναι κυρίως ανήλικα. Σκέφτομαι όταν εγώ θα κάνω παιδιά στα 15 τι θα γίνεται; Αν τώρα είμαστε έτσι, τι θα γίνει σε λίγα χρόνια; Σε τι κοινωνία θα φέρω τα παιδιά μου;».