Γιώργος Λιάγκας για Blue Horizon: «Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας, για να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία μας φταίει για όλα»

Γιώργος Λιάγκας για Blue Horizon: «Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας, για να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία μας φταίει για όλα»

Οργή έχει προκαλέσει η δολοφονία του άτυχου Αντώνη ο οποίος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο από Αθήνα προς Κρήτη πνίγηκε μετά από σπρώξιμο στη θάλασσα.

Μάλιστα, οι αναρτήσεις social media είναι πολλές, καθώς οι περισσότεροι κατακρίνουν την απανθρωπιά απέναντι στον 36χρονο που τον έκανε να χάσει την ζωή του.

Ενώ ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας που μοιράστηκε με τους followers του τις σκέψεις του μετά τη δολοφονία του 36χρονου.

«Πέσαμε πάλι από σύννεφα… Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας, για να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία μας φταίει για όλα … Σε μια κοινωνία ταξική, τοξική, άδικη, παρτακισμού και ωχαδερφισμού. Με σωτήρες που μιλάνε και υπόσχονται την ευδαιμονία μας και όχι την ευτυχία μας.

Αν σήμερα ντρεπόμαστε όλοι λίγο, γιατί αναγνωρίζουμε… τον Έλληνα σε αυτούς που ήταν έτοιμοι να πουν ότι δεν έφταιγαν, αν δεν υπήρχε η κάμερα που τους κατέγραφε, είναι μια καλή αρχή. Έστω και αργά. Έστω και με μια ακόμα θυσία. Κρίμα για το παιδί», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.