Γιώργος Γιαννιάς για τη δήλωση που έκανε περί τραπ: «Επειδή δεν έπαιξε όλη η συνέντευξη…»

Γιώργος Γιαννιάς για τη δήλωση που έκανε περί τραπ: «Επειδή δεν έπαιξε όλη η συνέντευξη...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννιάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραπ μουσική.

«Ωραίες μελωδίες, αλλά δεν συμφωνώ με αυτά που λένε. Είναι απαράδεκτος ο στίχος της τραπ μουσικής. Δεν θα ήθελα τα παιδιά να ακούνε τέτοια τραγούδια. Συγγνώμη από τους τράπερς, σαν ανθρώπους μπορεί να τους συμπαθώ και να τους εκτιμώ αλλά δεν συμφωνώ με τον στίχο», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ωστόσο, ο Trannos και ο Fy σε εκδήλωση που βρέθηκαν, κλήθηκαν από τους δημοσιογράφους να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννιάς, να σου πω την αλήθεια. Αλλά όλα καλά! Τα νούμερά μας είναι ψηλά, εμείς δουλεύουμε πιο πολύ απ’ όλους, λογικό να ζηλεύει και κάποιος», ανέφερε ο Trannos ενώ ο Fy είπε: «Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο άνθρωπος αλλά ο καθένας έχει την άποψή του. Δε πειράζει, καλό είναι όλες οι απόψεις να ακούγονται».

Ενώ ο Γιώργος Γιαννιάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα για τη δήλωση που έκανε περί τραπ.

«Επειδή δεν έπαιξε όλη η συνέντευξη που είχα δώσει, σχετικά με την τράπ μουσική, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, αρχικά δεν μπαίνουν όλα σε ένα τσουβάλι και δεύτερον και σημαντικότερο είναι ότι: Οποιοδήποτε τραγούδι στο περιεχόμενό του βρίζει και μιλάει για απαγορευμένα και ανήθικα δεν είναι καλλιτεχνία..είναι απλά απαράδεκτο…ειδικά όταν ακούνε μικρά παιδιά», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.